Sharekhan's Trade Tiger 2.4.0.4 is crashing before log in

Discussion in 'Brokers & Trading Platforms' started by Klewtar, Dec 6, 2012.

  1. Klewtar

    Klewtar Well-Known Member

    Joined:
    Mar 16, 2011
    Messages:
    399
    Likes Received:
    276
    Trophy Points:
    63
    I have written to Share Khan technical support for help. Trade Tiger 2.4.0.3 auto updated to 2.4.0.4 and now it crashes before I log in.

    This is bad news because I cannot auto update to a new stable version and Share Khan's download site does not say what version of Trade Tiger Advance is the latest version so I may be downloading 2.4.0.4 again and again without knowing it (unless the file size is different.)
     
  2. Klewtar

    Klewtar Well-Known Member

    Joined:
    Mar 16, 2011
    Messages:
    399
    Likes Received:
    276
    Trophy Points:
    63
    Fixed it by uninstalling Trade Tiger, rebooting and re-installing to a new folder.

    The installation file has the option to repair or remove. Repair didn't work so I removed Trade Tiger, rebooted and installed TT into a new folder (I prefixed the TradeTigerNew folder with today's date.)

    Works now.
     
    columbus likes this.
  3. columbus

    columbus Well-Known Member

    Joined:
    Mar 15, 2008
    Messages:
    9,220
    Likes Received:
    15,047
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Hyderabad
    Klewtar,
    I was trying to add some scrips few days back,but could not do so.
    Meanwhile sharekhan came up with TradeTiger ver 2.4.0.4.
    I am using Ver 2.4.0.3.All the users of ver 2.4.0.3 are restricted now.
    I am so fed up with using all options (including options suggested by you).
    There are suggesting to use UPDATE button to get updated to new version.
    But all users of OLD version are barred to enter.(FUNNY)Such important
    messages should be flashed during MARKET HOURS with sufficient time.
     
  4. sr114

    sr114 Well-Known Member

    Joined:
    Sep 23, 2005
    Messages:
    1,716
    Likes Received:
    1,298
    Trophy Points:
    113
    Location:
    India
    Columbus

    this i received today from Sharekhan. posting it as it is - may be of help to you

    may be u download the latest version, install it in the default folder and it works.

    regards
    sr
     
    columbus likes this.
  5. columbus

    columbus Well-Known Member

    Joined:
    Mar 15, 2008
    Messages:
    9,220
    Likes Received:
    15,047
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Hyderabad
    I got a similar message TODAY.When saving a file it should show file name
    with Version number (in this case TRADETIGER2404) and similarly while
    installing the file it should show " you are installing TRADETIGER2404 on your
    computer" mere saying "Installing TradeTiger" will not help.I have installed
    TradeTiger 2.4.0.3 many times for couple of hours.I will continue tomorrow.
    THANK YOU.
     
  6. soft_trader

    soft_trader Well-Known Member

    Joined:
    Sep 13, 2011
    Messages:
    2,253
    Likes Received:
    3,057
    Trophy Points:
    113
    Location:
    কলকাতা

  7. mtvmani

    mtvmani Member

    Joined:
    Oct 17, 2008
    Messages:
    57
    Likes Received:
    31
    Trophy Points:
    18
    Hi All,

    Now 2.4.0.3 is functional.

    Regards,
    Mani.
     
    columbus likes this.
  8. hayerpa

    hayerpa Member

    Joined:
    Sep 7, 2011
    Messages:
    74
    Likes Received:
    41
    Trophy Points:
    18
    hi all,
    i'm getting the same problem my .3 ver is updated to .4 but when i tried to open TT it
    shows an error and i had tried uninstalling and installing again but problem still exists .
     
    mtvmani likes this.
  9. mtvmani

    mtvmani Member

    Joined:
    Oct 17, 2008
    Messages:
    57
    Likes Received:
    31
    Trophy Points:
    18
    Hi,

    Kindly uninstall and install the 2.4.0.3 from sharekhan site. 2.4.0.3 version is functional now.


    Regards,
    Mani.
     
  10. columbus

    columbus Well-Known Member

    Joined:
    Mar 15, 2008
    Messages:
    9,220
    Likes Received:
    15,047
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Hyderabad
    Mani,
    I entered into TT2.4.0.3 and updated to TT.2.4.0.4.

    Small problem.Earlier I saw TradeTigerNew was having as many as 15~20 folders.Now
    It has only 12 folders.Before uninstalling ,I copied LAYOUT folder.
    Now since it is not appearing, I do not know where to copy my LAYOUTs.
     
    mtvmani likes this.
Loading...

Share This Page