Sbicapsec cannot cancel an order

Discussion in 'Investors Grievances' started by hangman, Aug 13, 2009.

  1. hangman

    hangman New Member

    Joined:
    Aug 13, 2009
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    hi,

    Today was my first day trading, had a horrible time. I placed an After market hours order and i am not able to cancel it, appears a bug in the portal. Has anyone came across this situation with sbicapsec before? if yes, please give me some advice.
     
  2. harshatmehta

    harshatmehta Member

    Joined:
    Jun 26, 2009
    Messages:
    48
    Likes Received:
    13
    Trophy Points:
    8
    Any updates? Orders got excuted?
     
  3. hangman

    hangman New Member

    Joined:
    Aug 13, 2009
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    yup orders do get executed, only "cancel order" does not work in sbicapsec
     
  4. dalal.street

    dalal.street Member

    Joined:
    Jul 27, 2009
    Messages:
    88
    Likes Received:
    9
    Trophy Points:
    8
    Location:
    Hyderabad
    Hi,
    I found the same problem. But that was limited to Mozilla Firefox.

    There is no such problem in IE6 for me.....
     
  5. hangman

    hangman New Member

    Joined:
    Aug 13, 2009
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    am surprised that ur happy with sbicapsec on IE6. :p

    Anyways it didnt work for me in IE6 specially MF and IPO tabs and was not able to place orders on the main trading portal,only lite worked partially on IE6 for me.

    IE7 works well for me (i only wish the sbicapsec support staff had enough product knowledge to tell me this... i am still supposedly waiting for their mail reply .. lol, need to mention that i am not following up on them) :clap:
     
  6. dalal.street

    dalal.street Member

    Joined:
    Jul 27, 2009
    Messages:
    88
    Likes Received:
    9
    Trophy Points:
    8
    Location:
    Hyderabad
    Yep!!.

    Happy with trading on IE6...I do other work in Firefox though!!.
     

  7. always-shri

    always-shri New Member

    Joined:
    Oct 28, 2008
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    firefox is not compatible with sbicapsec. Only some features work in firefox.
    Use IE6/IE7.
     
  8. ujjubond

    ujjubond New Member

    Joined:
    Jan 21, 2010
    Messages:
    17
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    3
    Hi,
    Please dont blame a service provider when you're at fault.
    The SBICapSec setup clearly mentions that it ONLY supports IE at the moment, what made you you FF?
    It works absolutely fine for me, without any glitches. Check if you have right version of Java installed (or simply install the latest version from www.java.com)

    Regards
     
Loading...

Share This Page