Reliance Money Supertrade

Discussion in 'Brokers & Trading Platforms' started by larasachin, Jan 29, 2008.

  1. larasachin

    larasachin Member

    Joined:
    Dec 15, 2007
    Messages:
    33
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Hi Everyone
    Anyone Knows About R Money`s Supertrade, So Called Fast Application Software, Insta Trade Is Very Poor ,
    Rmoney Official Told Me About Supertrade That They R Giving It Soon To Clients For 500 Rs Onetime Whoever Is Intrested In It, According To Him It Is Superfast,
    Do Reply
     
  2. Mr.Rao

    Mr.Rao Member

    Joined:
    Jan 23, 2008
    Messages:
    78
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    8
    I dont know about it. but i am also intrested if they offer
     
  3. Naveen Lahoti

    Naveen Lahoti New Member

    Joined:
    Jan 30, 2008
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Hi,

    Iam new for this comm.... Which D-mat account can be open
     
  4. fast_rizwaan

    fast_rizwaan Active Member

    Joined:
    Apr 30, 2007
    Messages:
    460
    Likes Received:
    142
    Trophy Points:
    43
    Instatrade becomes unresponsive and delayed by 5-10 seconds when the market is volatile.

    Have you confirmed with the Reliancemoney guys. Can you give a URL for supertrade for confirmation.. please. thanks.
     
  5. larasachin

    larasachin Member

    Joined:
    Dec 15, 2007
    Messages:
    33
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Hi
    Rmoney Officials Only Told Me About Supertrade , So Called To Bombay Office They Told Same But But ,i Did Not Find Any Thing On Net Or From Other Sources , , Lets C If Comes Out Good , They Give U Better Product And Service
    Have Nice Time
     
  6. fast_rizwaan

    fast_rizwaan Active Member

    Joined:
    Apr 30, 2007
    Messages:
    460
    Likes Received:
    142
    Trophy Points:
    43
    larasachin, at least you got confirmation from RelianceMoney office, here at hyderabad, i was denied any such software.. and my email is also not been responded to by them.

    anyways, i want to see supertrade which will be of course from Financial Technologies www.ftindia.com.

    thanks :)
     

  7. vijayrathod2006

    vijayrathod2006 New Member

    Joined:
    Oct 2, 2008
    Messages:
    25
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    3
  8. jdm

    jdm Well-Known Member

    Joined:
    Jul 7, 2005
    Messages:
    863
    Likes Received:
    477
    Trophy Points:
    63
    its password protected. hope its just not another snake oil from reliance.

    anyway reliance has ceased to be the no-frill brokerage. the new brokerage structure makes it as one of the most costliest broker around.

    edit - user name and password is rmoney

    http://www.reliancemoney.com/SuperTrade_Latest.htm
     
  9. darkstar

    darkstar Guest

    Hello all ,
    i download this software its quite effective there intraday chart & also eod chart is nice facilities its definetly better than insta not a single time real data transfer had been broke or stop like insta trade i like it . I am 5000 limit card holder and after time elapse i wana change to religare but now i reconceder again for my decision . But one thing r money had to do margine position will be increase from 2;55 pm to at least 48 hours or good to be if it is 5 trading days if it happen no one need to shifting any other brokrage firm.
    Any querry about rmoney or religare please don't be hesitate .

    Thanks.
     
    sibumajumdar likes this.
  10. shub

    shub New Member

    Joined:
    Jul 18, 2009
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    mumbai
    can i trading thru reliancemoney with my mobile nokia E63
     

Share This Page