Real Time Data Now / Nest Trader to Amibroker, Fcharts

Discussion in 'Intraday' started by josh1, Feb 19, 2015.

  1. Raghuveer

    Raghuveer Well-Known Member

    Joined:
    Sep 25, 2012
    Messages:
    959
    Likes Received:
    1,472
    Trophy Points:
    93
    Will be here. What will you broker be doing all these 15 days :confused: ?? Is this a government brokerage firm :D :mad:.
     
  2. shankar4kv

    shankar4kv Well-Known Member

    Joined:
    Jan 2, 2011
    Messages:
    140
    Likes Received:
    259
    Trophy Points:
    63

    It will update the database opened!
     
    lvgandhi and Raghuveer like this.
  3. friendforevers0007

    friendforevers0007 Well-Known Member

    Joined:
    Sep 20, 2008
    Messages:
    507
    Likes Received:
    324
    Trophy Points:
    63
    Location:
    CHANDIGARH
    is it possible not to update the contract or series every time in .ini file. can we get the quotes just to update the now/nest??
     
  4. s_learner

    s_learner New Member

    Joined:
    Jan 25, 2011
    Messages:
    27
    Likes Received:
    11
    Trophy Points:
    3
    Bezel is HOPELESS nowadays better think about changing
     
  5. Snake.Head

    Snake.Head Well-Known Member

    Joined:
    Mar 23, 2014
    Messages:
    1,085
    Likes Received:
    2,152
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Mumbai
    Select all /Deselect all - Not Working Icon fade out.
    Issue with Delete Tics
     
  6. lvgandhi

    lvgandhi Well-Known Member

    Joined:
    Dec 27, 2005
    Messages:
    2,304
    Likes Received:
    1,678
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Trichy, TN, India
    I checked. It still backfills default database, not database opened.
     

  7. autotrade

    autotrade Member

    Joined:
    Jan 18, 2015
    Messages:
    78
    Likes Received:
    29
    Trophy Points:
    18
    Hi Josh and Shankar, Good Utility for datafeeding
    Right now the backfill is happening from this folder C:\RT
    can you add a Extra Tab Near index to backfill from any server(where user stores previous months data)using a link
    which is modified in settings file
     
  8. josh1

    josh1 Well-Known Member

    Joined:
    Mar 17, 2010
    Messages:
    2,263
    Likes Received:
    2,488
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Mumbai
    It backfills open database. I checked. Maybe I take you on TV.
     
    lvgandhi likes this.
  9. josh1

    josh1 Well-Known Member

    Joined:
    Mar 17, 2010
    Messages:
    2,263
    Likes Received:
    2,488
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Mumbai
    Your terminal is the server, C:\RT is folder to hold temporary file. You can do what you want with ASCII import of AmiBroker.
     
  10. josh1

    josh1 Well-Known Member

    Joined:
    Mar 17, 2010
    Messages:
    2,263
    Likes Received:
    2,488
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Mumbai
    You have been actively using this app. One liners are below your level. You are now expected to give more detailed input on errors.

    Do not use Delete Tics when RTD feed is running.
     
Loading...

Share This Page