Komunitas Modified

Discussion in 'AmiBroker' started by dhnghia, Dec 28, 2010.

  1. minitrader

    minitrader Active Member

    Joined:
    Jun 15, 2010
    Messages:
    152
    Likes Received:
    115
    Trophy Points:
    43
    Then a afl still will not solve you problems because T3_Include comes with Pattern explorer and if don't have it will not work. You need it in Amibroker**/ Formulas/Include folder
     
    stoch_guy likes this.
  2. kgsirasangi

    kgsirasangi Active Member

    Joined:
    Jun 16, 2004
    Messages:
    308
    Likes Received:
    85
    Trophy Points:
    28
    If you down load sultanji foundation afl , you will find this T3_Include.afl file along with it.

    http://www.traderji.com/amibroker/39876-sultan-foundation-13-01-a.html
     
    Last edited: Dec 31, 2010
  3. minitrader

    minitrader Active Member

    Joined:
    Jun 15, 2010
    Messages:
    152
    Likes Received:
    115
    Trophy Points:
    43
  4. rrrajguru

    rrrajguru Well-Known Member

    Joined:
    Mar 8, 2008
    Messages:
    495
    Likes Received:
    840
    Trophy Points:
    93
    Location:
    Bhubaneswar
    Arey Bhai, already told, t3_include.afl is there in the proper folder. There is problem in the komunitas madified afl it self.

    Check it yourself and then give reply

    Note: i am using amibroker 5.2


    Can anyone point out, whether there is problem in the afl, or in my amibroker???

    Thanks.
     
  5. rpc

    rpc Active Member

    Joined:
    Aug 19, 2005
    Messages:
    488
    Likes Received:
    38
    Trophy Points:
    28
    hi rrrajguru
    what errors u r having.As minitrader has said there are no errors if you have propre files in proper folders as required for The Foundation afl already referred.I can understand ur frustration of not being able to see the afl run on ur computer.Pls specify exact error.
     
  6. ashokshola

    ashokshola New Member

    Joined:
    Oct 15, 2009
    Messages:
    17
    Likes Received:
    13
    Trophy Points:
    3
    The corrected AFL code attached by me.

    Some Blank spaces are shows error when run the afl. i was corrected it.

    thanks for sharing this.
     

  7. worldastro

    worldastro Active Member

    Joined:
    Jun 2, 2008
    Messages:
    240
    Likes Received:
    42
    Trophy Points:
    28
    thanks to " ashokshola " send zip file and no error real working afl THANKSSSSSSSSS
     
    rrrajguru likes this.
  8. rrrajguru

    rrrajguru Well-Known Member

    Joined:
    Mar 8, 2008
    Messages:
    495
    Likes Received:
    840
    Trophy Points:
    93
    Location:
    Bhubaneswar
    Bro.

    You are the man.

    :clap::clap::clap:

    Zip file is working fine.
     
  9. rrrajguru

    rrrajguru Well-Known Member

    Joined:
    Mar 8, 2008
    Messages:
    495
    Likes Received:
    840
    Trophy Points:
    93
    Location:
    Bhubaneswar
    ashokshola Bro,

    can you explain a bit about the entry and exit strategy. I mean, by using this afl, how can one buy and sell a stock? Whether we can use this afl to trade NIFTY future or not?

    Please write elaborately.

    I think i am not disturbing you by asking these uestions.

    Thanks in advance.:thumb:
     
  10. dhnghia

    dhnghia New Member

    Joined:
    Oct 19, 2010
    Messages:
    5
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    3
    Nice Pic made in VietNam :D

    [​IMG]
     
    sam_u6 likes this.
Loading...

Share This Page